90 Päivää morsiamena -sarjan uusin kausi: Nuorempi sulhanen huolestuu naisen juopottelusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja on jatkunut jo yhdeksän tuotantokauden ajan. Sarjassa seurataan Yhdysvalloissa asuvien ihmisten rakkaustarinoita, kun heidän potentiaalinen elämänkumppaninsa on kotoisin toisesta maasta. Viimeisimmällä tuotantokaudella on mukana amerikkalainen Kara ja hänen venetsuelalainen poikaystävänsä Guillermo.

TLC:n sarjassa nähtävä Kara on 29-vuotias Virginian Charlottesvillestä kotoisin oleva nainen, joka tapasi kuusi vuotta nuoremman Guillermon Dominikaanisessa tasavallassa työmatkan aikana. He rakastuivat ja kihlautuivat. Koronan vuoksi kaksikko ei päässyt viettämään aikaa yhdessä, mutta yhdeksän kuukauden jälkeen Guillermo liittyi Karan seuraan Yhdysvaltojen maaperälle, Entertainment Weekly uutisoi.

Pari kohtaa paljon skeptisyyttä ikäeronsa vuoksi. Illallisella ollessaan Karan ystävät ottavat asian puheeksi. Guillermo kuitenkin osoittaa olevansa suhteen kypsempi osapuoli nostaessaan esille Karan tottumukset alkoholin käytössä. Hän mainitsee naisen juhlivan liikaa ja nauttivansa alkoholia sammumispisteeseen asti.