Jersey Shoresta uusi versio uusien tähtien kanssa – alkuperäiset tähdet suivaantuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jersey Shore -realitysarjassa seurattiin nuorten aikuisten arkea ja biletystä Yhdysvaltojen New Jerseyssä. Nyt yhdysvaltalainen MTV-kanava suunnittelee sarjasta uutta versiota kokonaan uusin päähenkilöin.

Alkuperäisen Jersey Shoren tähdet eivät ole uudesta sarjasta mielissään, ja he kritisoivat kritisoivat MTV:tä yhteisessä tiedotteessaan. Tähdet kehottivat seuraamaan heidän uusia käänteitään Jersey Shore Family Vacation -sarjan uudella kaudella.

– Annoimme koko maailman seurata tilanteita, joissa olimme haavoittuvaisimmillaan. Annoimme kaikkemme viimeisten 13 vuoden ajan, meistä tuli yhtä perhettä ja tarjoamme jatkossakin elämämme maailman nähtäville. Ymmärtäkää siis, että emme tue uutta versiota joka käyttää hyväkseen alkuperäistä sarjaa, meidän raskasta työtämme ja aitouttamme uusien katsojien houkuttelemiseksi, tiedotteessa avauduttiin.

MTV:n mukaan tulevassa Jersey Shore 2.0 -sarjassa seurataan Jerseyn bilerannikon uusia asukkaita. Vuonna 2009 alkanutta alkuperäistä sarjaa tähdittivät muun muassa Nicole ”Snooki” Polizzi, Paul ”DJ Pauly D” DelVecchio, Jenni ”JWoww” Farley ja Mike ”The Situation” Sorrentino.