Mikä on Suomen paras hampurilaisravintola? Nyt voit vaikuttaa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hampurilaisia rakastavilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa Suomen parhaan burger-ravintolan valintaan. Ruokalajin ystävien Facebook-ryhmä Burger Lovers Finland on nimittäin järjestänyt Suomen paras hampurilaisravintola -äänestyksen.

Burger Lovers Finland on kuratoinut ryhmän yli 26 000 jäsenen viestien perusteella sadan suomalaisen ravintolan ja ruokarekan listan. Omaa suosikkiaan voi äänestää listan vaihtoehdoista tai ehdottaa omaa puuttuvaa suosikkiaan. Äänestysaikaa on torstaihin 9. kesäkuuta 2022 saakka.

Suomen paras burgeriravintola -äänestyksen voittaja julkaistaan Burger Lovers Festival -tapahtumassa keskiviikkona 15. kesäkuuta 2022. Tapahtuma järjestetään Helsingin Ratatientorilla 15.-18. kesäkuuta. Äänestyksessä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lukuisia palkintoja.

Vuonna 2020 Burger Lovers Finland -ryhmän parhaan hampurilaisravintolan äänestyksen voitti helsinkiläinen Bites Burgers. Toiselle sijalle nousivat kuopiolaiset Burger5 ja Gastrobar B/P.