Josie Canseco kuumissa alusvaatekuvissa – aineksia supermalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Nyt mallikaunotar on esitellyt vartaloaan alusvaatekuvissa, joiden yhteydessä hän kertoo olevansa äitinsä tytär. Sillä Josie viittaa todennäköisesti näyttävään äitiinsä ja sieltä periytyneisiin geeneihin.

25-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.