Katri Haapanen palvoi aurinkoa – kuvassa erikoinen yksityiskohta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten Katri Sorsa oli viihdelehtien sivuilta tuttu kohukaunotar, kunnes hän rauhoitti menoaan ja nimeksi vaihtui Katri Haapanen. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän opiskeli Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Nyt Katri on aloittanut kesän näyttävästi palvomalla aurinkoa asianmukaiseen tapaan laiturilla. Alkavan kesän kelit eivät kuitenkaan vielä vetäneet vertoja keskikesään, sillä Katri oli joutunut pukemaan ylävartalonsa ylle villapaidan. Alavartalo sai kuitenkin rusketusta tuttuun tapaan. Kuva tilanteesta päätyi tietenkin sosiaaliseen mediaan.

Katri Haapanen lähti aikoinaan opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.