Leijonien kultajuhlat Hornetista käsin – ilmavoimat julkaisi huikean videon

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leijonien jääkiekon MM-kultaa juhlistettiin sunnuntaina ja maanantaina eri puolilla maata. Viralliset kultajuhlat järjestettiin kuitenkin maanantai-iltana Tampereen Hakametsän jäähallin parkkialueella.

Suomen MM-kultaa saapui juhlistamaan Hakametsään arviolta jopa 30 000 ihmistä. Juhlissa esiintyivät muun muassa JVG, Vesala, Haloo Helsinki ja Ramses II. Kari Tapion poika Joona Jalkoisen esittäessä yleisölle isänsä hittikappaletta Olen suomalainen taivaalla lensivät Ilmavoimien Hornet-hävittäjät.

Ilmavoimat on sittemmin julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa kiekkohumua päästään todistamaan hieman toisenlaisesta näkökulmasta. Video on nimittäin kuvattu Hakametsän yläpuolella kiitävän Hornetin ohjaamosta käsin.

– Kiitos Leijonat! Tältä näyttivät MM-kultajuhlat Hornetin ohjaamosta katsottuna, Ilmavoimat twiittasi.