Presidentti Niinistö kutsui Leijonat juhlimaan Kultarantaan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiset ovat odotetusti juhlamielellä Leijonien voitettua sunnuntaina kultaa jääkiekon MM-kisoissa. Juhlahumussa on ollut mukana myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Sauli Niinistö on kutsunut Leijonat juhlimaan menestystä presidentin Naantalissa sijaitsevalle kesävirka-asuntoon, Kultarantaan. Asiasta tiedotettiin Tasavallan presidentin kanslian Twitter-tilillä. Twiitin mukaan preisdentti on myös lähettänyt onnittelukirjeen joukkueelle.

Niinistö osallistui kiekkohurmokseen myös kommentoimalla peliä Twitterissä ottelun aikana. Myös presidentin puoliso Jenni Haukio onnitteli maajoukkuetta sosiaalisessa mediassa ottelun jälkeen. Suomi voitti miesten jääkiekon MM-kultaa päihitettyään Kanadan maajoukkueen sunnuntai-illan jännityksen täytteisessä finaaliottelussa luvuin 4-3.