Nicki Minaj herutteli hotellihuoneessa – rinnat nousivat päärooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Nicki Minaj on totuttu näkemään rohkeissakin kuvissa, mutta tähden taannoinen otos nousi otsikoihin hieman yllättävämmissä merkeissä. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamat pinkin sävyiset kuvat lisäsivät nimittäin Crocs-muovikenkien kysyntää hurjalla tavalla. Äskettäin kurvikas supertähti twerkkasi näyttävästi hotellin käytävällä, mutta nyt hän poseeraa estottomasti.

Tällä kertaa Nicki Minaj on kuvannut itseään hotellihuoneessa ja julkaissut materiaalin sosiaalisessa mediassa. Vaaleanpunaisiin biksuihin pukeutunut kurvikas laulajatar osoitti olevansa edelleen poikkeuksellisen näyttävä poptähti.

Page Six Style -sivuston mukaan Nicki Minajin tuoreet kuvat aiheuttivat jopa 4 900 prosentin piikin vaaleanpunaisten Crocs-kenkien myynnissä. Kiinnostus kenkiä kohtaan oli niin suurta, että Crocsin viralliset sivut jopa kaatuivat hetkeksi. Minajin lisäksi lukuisat muutkin räppärit poptähdet, kuten Post Malone, Justin Bieber, Bad Bunny ja Questlove, ovat edustaneet julkisuudessa Crocseissa.