Oman elämänsä voimamies Voimalankadulla – repi 30 postilaatikkoa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisi kertoo vilkkaasta alkuviikosta. Tehtävien joukkoon mahtui nuori mies, joka oli aiheuttanut kaaosta sekavassa mielentilassa Riihimäellä. Hän repi postilaatikoita keskellä yötä Voimalankadulla.

– Vähän puolen yön jälkeen tavattiin Riihimäellä Voimalankadulla nuori sekava mies, joka oli vääntänyt yli 30 postilaatikkoa väkisin auki ja tonkinut niiden sisältöä. Mies kiinniotettiin ja toimitettiin poliisin suojiin odottamaan kuulusteluja, poliisista kerrotaan.

Mies saattaa syyllistyä kirjeitä tonkiessaan vestintäsalaisuuden loukkaamiseen. Ennen rikos tunnettiin nimellä kirjesalaisuus. Lisäksi häntä kaiketi epäillään vahingonteosta, josta saa yleensä sakkoja tai maksimissaan vuoden vankeutta.