Yllätyshäät! Honey Boo Boon äiti solmi pika-avioliiton

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuvan Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boo -lapsimissin äiti June ”Mama June” Shannon on mennyt naimisiin tuoreen poikaystävänsä kanssa. Mies on 34-vuotias Justin Stroud, joka työskentelee mekaanikkona. Realitytähti nähtiiin hiljattain ostamassa sormuksia miehen kanssa ja nyt kaksikon avioliiton kerrotaan alkaneen jo maaliskuussa.

Reality-tähti vannoi vihkivalan Stroudin kanssa jo 23. maaliskuuta. He ovat seurustelleet noin kahdeksan kuukautta. Kaksikko tapasi ensimmäisen kerran noin vuosi sitten.

– Olemme tunteneet toisemme nyt vuoden ajan. Olemme parhaita ystäviä ja päätimme ottaa sen seuraavaan askeleen, June kertoi aiemmin The Sunille.

June Shannon joutui taannoin turmion tielle tavattuaan ex-poikaystävänsä Geno Doakin. Mama June veti viime vuosina koko elämänsä ja ulkonäkösaavutuksensa vessanpöntöstä alas sorruttuaan huumausaineiden käyttöön. Hän myi talonsa, menetti lapsensa ja lihoi hurjasti. Kun hän viimein pääsi kuiville, päätti nainen jatkaa elämäänsä ilman narkkaripoikaystäväänsä. Mies joutui vankilaan huumausainerikoksista ja Mama June jätti hänet.

@officialmamajune

exactly can’t break true love no matter what follow the couple accts @smallzandjune_backup2 @smallzandjune_backup #fyp #coupleoftiktok #trends

♬ original sound – Mama June

@officialsmallz2

Register for tonight’s event and help us raise money for recovery.#mamajune#officialsmallz#support#register#live#fyp#recovery

♬ original sound – Justin and June