Amber Heard haluaa uuden oikeudenkäynnin – aikoo valittaa tuomiosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heard on ilmoittanut aikovansa valittaa tuomiosta hänen ja Johnny Deppin välisessä kunnianloukkausjutussa. Tuomaristo myönsi Deppille miljoonien dollarien vahingonkorvauksia sen jälkeen, kun tämä syytti Heardia hänen kunnianloukkauksestaan vuoden 2018 julkaisussa, jossa hän kuvaili itseään hyväksikäytön uhriksi.

Heardille myönnettiin myös kahden miljoonan dollarin vahingonkorvaus, koska valamiehistö myönsi, että Deppin asianajaja oli herjannut hänen kunniaansa. Nyt Amber Heard on sanonut valittavansa päätöksestä. Hän aiemmin yritti vaatia koko käsittelyä kumottavaksi. Sittemmin nainen on kertonut kärsineensä oikeudenkäynnin vuoksi omien sanojensa mukaan ”enemmän kuin koskaan aiemmin elämänsä aikana”.

Heardin tiedottaja Alafair Hall kertoi valituksesta The New York Timesille antamassaan lausunnossaan. Vielä ei tosin ole selvää, mihin perusteisiin Heard vetoaa. Saadakseen uuden ratkaisun tapaukseen näyttelijän olisi todennäköisesti osoitettava, että Fairfaxissa, Virginiassa tapahtuneessa oikeudenkäynnissä oli virheitä tai että tuomarin lain käsittelyssä oli ongelmia. Valitus voi perustua myös uuteen todisteeseen tai todistukseen, joka ilmenee ensimmäisen oikeudenkäynnin päätyttyä.

Heard teki selväksi, ettei hän ollut tyytyväinen oikeudenkäynnin tulokseen tuomion jälkeen julkaistussa lausunnossa, jossa hän kuvaili itseään pettyneeksi ja väitti, että hänen väitteidensä tueksi oli olemassa vuori todisteita.