Sara Sieppi ökylomalla – mukana salaista seuraa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana työskentelevä entinen missi Sara Sieppi nauttii luksuselämästä. Hän on viettänyt alkukesän Euroopan kohteissa lomaillen. Viimeisin matka on suuntautunut Kreikan Mykonos-saarelle. Nyt spekuloidaan lomaileeko hän yksin.

Lomaa voisi kuvailla jopa romanttissävyiseksi, vaikka hänen matkaseurastaan ei olekaan tihkunut tietoja julkisuuteen. Siepin seurasta kertoo kuitenkin se, että nainen on nauttinut illallista henkilön kanssa, joka on käyttänyt ruoan kyytipoikana olutta. Hän itse nauttii kala-aterian kyljessä punaviiniä. Tai sitten Sieppi on nauttinut olutta viinin ohella.

– Eilinen, Sieppi kommentoi Instagramissa sydänemojin kera.

Hän vietti hiljattain toisen loman Italiassa ystävänsä Sabina Särkän kanssa. Kaksikko nautti hulppeita illallisia ja vieraili merkkiliikkeissä shoppailemassa. Sieppi on ollut virallisesti sinkkuna tovin.