Mikä suoritus! Mies suoritti 765 benjihyppyä vuorokauden aikana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikilla ei ole rohkeutta benjihyppyyn, saati sitten useaan peräkkäiseen hyppyyn. Ranskalaiselle Francois-Marie Dibonille benjihypyt ovat kuitenkin niin arkinen asia, että hän kykenee suoritamaan niitä yhden päivän aikana jopa satoja.

Dibon suoritti Skotlannin Perthshiressä sijaitsevalta 40 metrin korkuiselta sillalta peräti 765 benjihyppyä 24 tunnin sisällä. Hän siis hyppäsi keskimäärin lähes 32 kertaa tunnissa. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti Dibonin rikkoneen maailmanennätykse.

Dibon tosin rikkoi aikaisemman 430 hypyn ennätyksen jo 12 tunnin kuluttua tempauksen aloittamisesta, ja päätti jatkaa hyppyjen tekemistä pidettyään 50 minuutin pituisen tauon. BBC:n mukaan mies kertoo uskoneensa koko ajan itseensä, mutta yllättyneensä siitä kuinka nopeasti hän rikkoi ennätyksen.