FBI pidätti Tiger Kingistä tunnetun Doc Antlen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin suositusta Tiger King -dokumenttisarjasta tunnettu Bhagavan ”Doc” Antle on pidätetty. Eläintarhanpitäjä vangittiin Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa liittovaltion poliisin, FBI:n toimesta.

Doc Antle pidätettiin TMZ-sivuston mukaan rahanpesuun liittyvistä rikoksista epäiltynä. Antle on Myrtle Beach Safari -yksityiseläintarhan omistaja. Antle oli mukana Tiger King -sarjan ensimmäisellä kaudella, ja häntä käsiteltiin sarjan spinoff-dokumentissa Tiger King: The Doc Antle Story.

Doc Antlea on epäilty aikaisemmin eläinrääkkäyksestä, ja hän on ollut asian tiimoilta myös syytettynä. Lokakuussa 2020 häntä vastaan nostettiin syytteet villieläinten salakaupasta ja uhanalaisiin lajeihin liittyvien lakien rikkomisesta viranomaisten löydettyä todisteita leijonanpentujen salakuljettamisesta. Tapausta on määrä käsitellä oikeudessa heinäkuussa 2022.