Isoäiti löysi sohvan roskalavalta – sisällä oli 33 500 euroa seteleinä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen isoäiti Vicky Umodu huomasi osto- ja myyntipalsta Craigslistillä ilmoituksen, jossa annettiin ilmaiseksi sohva. Nainen ei uskonut ensin, että sohva luovutetaan ilman rahallista korvausta, mutta sai puhelimitse tietää kyseessä olleen edesmenneen sukulaisen jäämistö, josta haluttiin eroon mahdollisimman pian.

Settiin kuului kaksi sohvaa ja yksi tuoli, jotka sopivat Vicky Umodun uuteen kotiin täydellisesti. Kun sohvaa kannettiin hänen uuteen asuntoonsa, huomasi nainen jotain kummallista pehmusteissa. Nainen luuli, että sohvan sisälle oli pantu lämmittävä tyyny, mutta sieltä löytyikin kirjekuori.

– Huusin pojalleni, että tule! Tule, tule! Täällä on rahaa. Meidän täytyy soittaa sohvan antajalle, isoäiti kertoo paikallisuutiskanava Abc7:lle.

Hän ei missään nimessä voinut pitää löytämäänsä rahasummaa, koska seteleitä oli 36.000 dollaria, eli noin 33.500 euron arvosta. Perhe kertoi, että oli löytänyt talosta muitakin rahakätköjä. He antoivat Umodulle löytöpalkkioksi 2.200 dollaria, eli 2.000 euroa, jolla hän sai ostettua itselleen uuden jääkaapin asuntoon.