Nyt on härskiä herkkua: K18-suklaat näyttävät naisen alapäältä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Markkinoilla on ollut jo vuosikymmenten ajan suklaaherkkuja, joiden muotokieli muistuttaa miehen sukuelintä. Tällaisia suklaaherkkuja on voinut ostaa muun muassa aikuisten liikkeistä tai tilata netistä. Nyt tuuli on vaihtanut suuntaa ja markkinoille on valmistettu suklaasta myös naisen alapäätä muistuttavia herkkuja.

ChocClits-niminen suklaaemätinrasia voi ensin vaikuttaa tyylittömältä valinnalta juhlissa tarjoiltuna, mutta tarkemmin ajateltuna naisen sukuelin on kaikkea muuta kuin nolostuttava. Kyseessä on maailmankaikkeuden kaunein ilmestys, joka tarjoaa uutta elämää, nautintoa, sanelee ennakko-odotuksia ja lunastaa lupauksia. Suklaaherkut sopivat erityisesti naisia arvostaville ja erilaista rasiaa kaipaaville.

Suklaarasiassa on yhteensä kuusi suklaaherkkua. Yhden pakkauksen hinta on verkkokaupassa kahdeksan euroa. Herkut voi nauttia sellaisenaan tai käyttää esimerkiksi leivonnaisten koristelussa. Suklainen kokonaisuus saa suloisen makean maun kielen päälle.