Kohuero! Shakira jätti miehensä – jalkapallotähti petti toisen naisen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Shakira on ottanut eron huippujalkapalloilija Gerard Piquésta. Yli vuosikymmenen kestänyt suhde päättyi uskottomuuteen. Laulaja sai miehensä kiinni itse teosta. Piqué on muuttanut perheensä kodista Barcelonassa sijaitsevaan poikamiesboksiinsa. Ero on tapahtunut jo tovi sitten, kun FC Barcelonan pelaaja jäi kiinni salaisesta seksistä laulajalle.

Shakiralla ja Gerard Piquélla on kaksi lasta, yhdeksänvuotias Milan ja seitsemänvuotias Sasha. He eivät olleet naimisissa. Shakira on julkaissut uskottomuudesta kertovan Te Felicito -singlen. Laulussa lauletaan muun muassa: ”He varoittivat minua, mutta minä en kuunnellut”, ja: ”Älä sano minulle, että olet pahoillasi, se vaikuttaa vilpittömältä, mutta tunnen sinut hyvin ja tiedän, että valehtelet”.

Uskottomuuden lisäksi jalkapalloilija on keskittynyt viime aikoina enemmän juhlimiseen kuin perheenisän rooliinsa. El Periodicon mukaan 35-vuotias puolustaja on viettänyt aikaa nuorempien joukkuekavereidensa kanssa yökerhoissa. Shakira ja Piqué seurustelivat 12 vuotta.