Marika Fingerroosilta estoton treenikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisen median seuraajilleen. Äskettäin hän kertoi somessa joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen.

Tällä kertaa Marika on poseerannut kesän alkamisen kunniaksi uikosalla asussa, joka paljasti hänen pakaransa. Meneillään näyttää olevan terassiurakka, jota julkkiskaunotar itse työstää eteenpäin.

43-vuotias Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, avasi maaliskuun lopussa intiimivälineitä myyvän Sain.fi-verkkokaupan yhdessä ystäviensä kanssa. Hän kertoo testanneensa kaikki tuotteet myös itse. Tuotteiden nimiä ovat muun muassa Herkkutatti, Ruusu, Delfiini, Pääskynen ja Pupu. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.