Rita Ora ja Marvel-ohjaaja kihloihin – häät jo suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poptähti Rita Ora ja muun muassa Marvelin Thor: Ragnarok -elokuvasta tunnettu uusiseelantilainen ohjaaja Taika Waititi ovat vieneet suhteensa uudelle tasolle. Pariskunnan on paljastettu menneen kihloihin.

31-vuotiaan Rita Ora ja 46-vuotiaan Taika Waititin kerrotaan The Sun -lehden mukaan kosineen toisiaan lähes samanaikaisesti. Parin kerrotaan suunnittelevan pienimuotoisia häitä, joihin osallistuisivat vain läheisimmät ystävät ja perheenjäsenet. Myöhemmin suunnitelmissa olisi järjestää isommat juhlat Lontoossa.

Rita Ora ja Taika Waititi ovatseurustelleet noin 18 kuukauden ajan, ja suhde sai vahvistuksen viime kesänä kaksikon saavuttua yhdessä The Suicide Squad -elokuvan ensi-iltaan. Ora työskentelee parhaillaan Australian The Voice -ohjelman ja useamman elokuvaroolin parissa. Waititi on puolestaan työstänyt sekä Thor: Love and Thunder ja Next Goal Wins -elokuvia että lukuisia televisioprojekteja.