Tässä hän on! Cardi B julkaisi suloisen kuvasarjan pienestä pojastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäriprinsessa Cardi B ja Migos-yhtyeen jäsenenä kuuluisuuteen noussut Offset saivat viime syksynä toisen lapsen, Wave-nimisen pojan. Perhe on pitänyt pienokaisen visusti medialta piilossa, mutta nyt Wave on päässyt esiintymään näyttävästi äitinsä sosiaalisessa mediassa.

– Onnellista yhdeksänkuukautispäivää Wave. Poikani kasvaa aivan liian nopeasti minun mielestäni, Card B kirjoittaa usean emojin kera.

Cardi B on aiemmin pohtinut poikansa nimen tatuoimista kasvoihinsa. Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Almanzar, ja Offset, oikealta nimeltään Kiari Cephus, menivät naimisiin vuonna 2017. Pariskunta erosi väliaikaisesti vuonna 2020, kunnes Cardi perui jo suunnitellun avioeron. Heillä on ennestään pian neljä vuotta täyttävä tytär Kulture.