Veronica Verho Huippumalli haussa -juontajaksi – päätuomarina Saara Sihvonen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli haussa -ohjelman suomalainen versio saa jatkoa tänä vuonna. Myöhemmin tänä vuonna MTV3-kanavalla nähtävän ohjelman uutena juontajana toimii Veronica Verho.

Tubettajana, radiotähtenä ja Love Island Suomi -ohjelman juontajana tunnettu Verho kuvailee pestiä MTV Uutisille unelmien täyttymykseksi. Tähden mukaan tuleva kausi on erityinen. Mukana on mallikokeilaita aikaisempaa moninaisemmalta skaalalta.

Huippumalli haussa -ohjelman uutena päätuomarina toimii puolestaan malli Saara Sihvonen. Hänellä on suosikkisarjasta jo aikaisempaa kokemusta, sillä Sihvonen oli mukana kilpailemassa ohjelman kolmannella tuotantokaudella vuonna 2010. Sittemmin maailmanlaajuista uraa tehnyt tähti sijoittui ohjelmassa toiseksi.

Suomen huippumalli haussa -ohjelman uuden kauden tarkka alkamisajankohta ei ole vielä selvillä. Sarjan suomalaisen version viimeisin, kuudes tuontatokausi esitettiin Liv-kanavalla vuonna 2017.