Nainen käytti satasia kampaamoon – julkaisi sen jälkeen itkuisen reaktion nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Asiakas ei ole aina tyytyväinen parturinsa loihtimaan lopputulokseen. Esimerkkinä nainen, joka käytti 300 dollaria muuttaakseen hiustensa ulkonäköä. Hän oli järkyttynyt nähdessään lopputuloksen.

– Maksoin juuri 300 dollaria näyttääkseni v*tun Karenilta. Näytän kuin kuuluisin koulun vanhempainyhdistykseen. Vannon, etten aja perhefarmaria. Näytän siltä kuin minulla olisi kolme poikaa, jotka pelaavat pikkulasten pesäpalloa, nainen huusi videolle hädissään TikTokissa.

Karen on perinteinen nettihahmo, joka tunnetaan lyhyttukkaisena naisena, joka valittaa herkästi eri työntekijöiden tai palveluiden vastaaville esimiehille. He ovat perinteisiä amerikkalaisia naisia, jotka elävät kotiäitinä, keräävät kuponkeja ja toimivat aktiivisesti perheensä elämässä. Ja heillä on tietynlainen hiustyyli.

Videon julkaissut nainen sanoi, että yritti ottaa Karenin roolin jo kampaamossa ja pyytää alennusta pieleen menneestä lopputuloksesta, mutta hän ei onnistunut. Hänellä on TikTokissa kahdeksan miljoonaa seuraajaa.

@icarlyreboot that’s mrs pumpkin to you m’am #fyp #foryou #36SecondsOfLightWork #ShowYourGlow #badhairday #fml #karen #sos ♬ original sound – icarlyreboot