Raju syytös: Kim Kardashian tärveli Marilyn Monroen mekon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian käänsi katseita pukeutumalla vuoden 2022 Meta Galassa alun perin Marilyn Monroen käyttämään ikoniseen mekkoon. Kardashian herätti kohua myös kertomalla, että hän laihdutti useita kiloja vain mahtuakseen iltapukuun.

Kim Kardashanin epäillään jättäneen mekon huonoon kuntoon. Pop Crave -sivusto jakoi mekosta ennen ja jälkeen -kuvia, joissa vaatekappale vaikuttaa vahingoittuneen. Pop Craven mukaan mekossa on repeämisjälkiä, ja osa sen kristalleista on joko kadonnut tai irtoamassa.

Marilyn Monroe käytti kuuluisaa mekkoa laulaessaan presidentti John F. Kennedylle syntymäpäivälaulun New Yorkissa vuonna 1962. Mekko on ollut sittemmin esillä Hollywoodin Ripley’s Believe It Our Not -museossa. Kardashian kertoi Vogue-lehdelle käsittelevänsä mekkoa kunnioituksella ja pitävänsä huolen, ettei se vahingoitu käytössä.