Squid Gamen pohjalta realitysarja – voittopotti 4,3 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin dystopiasarjassa Squid Game joukko ihmisiä kilpailee mittavasta voittosummasta leikkikentiltä tuttujen pelien tappavissa versioissa. Nyt Netflix on tekemässä sarjan kilpailusta todellisuutta uuden ohjelman muodossa.

Squid Game: The Challege -realitysarjassa 456 osallistujaa kilpailee 4,56 miljoonan dollarin, eli noin 4,3 miljoonan euron voittopotista. Ohjelmaa kuvaillaan kaikkien aikojen suurimmaksi realitykilpailuksi. Mukaan voi hakea kuka tahansa englantia osaava mistä tahansa maasta osoitteessa Squidgamecasting.com.

Kilpailussa nähdään Variety-lehden mukaan sekä Squid Gamesta inspiraation saaneita tehtäviä että uusia haasteita. Toisin kuin alkuperäisessä draamasarjassa, ei tosielämän versiossa ole kyse elämästä tai kuolemasta. 10 jakson pituinen realitysarja kuvataan Iso-Britanniassa.