Kehopositiivinen vaikuttaja ei saanut ratsastaa painorajan vuoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisen median vaikuttaja Remi Bader osallistui Jon Bon Jovin ja hänen poikansa Jesse Bongiovin rosé-viiniyhtiön Hampton Waterin suunnittelemalle vaikuttajamatkalle. Matkalla oli mahdollisuus vierailla Deep Hollow Ranch -nimisellä hevostilalla Yhdysvaltoje Montaukissa. Valitettavasti Baderin paino esti hevosilla ratsastamisen.

Bader julkaisi asiasta videon suositulle TikTok-tililleen, jolla on kaksi miljoonaa seuraajaa. Hän sanoi, että naista pyydettiin poistumaan, koska hän painaa yli 110 kiloa. Hän kuitenkin kertoo ratsastaneensa ennenkin, eikä aiemmin ole ollut samanlaista ongelmaa. Hän pyytääkin, että ratsastustila kertoisi painorajoista etukäteen, jotta ei syntyisi kiusallisia tilanteita.

Naispuolinen työntekijä oli sanonut paikan päällä, että ei voi asialle mitään, eikä painorajan ylittäminen ole hänen ongelmansa. Hän sanoi ainoastaan Baderille, että vaikuttaja painoi liikaa, eikä voinut nousta hevosen selkään. Bader lähti tilalta yhdessä ystävänsä kanssa ja tilitti tuntojaan nettiin. Sitten Deep Hollow Ranchin omistajan poika julkaisi vastineensa. Video on sittemmin poistettu.

– Kun et ole läski muija, voit ratsastaa Deep Hollow Ranchilla, poika sanoo videolla.

Yhtiö on sittemmin pahoitellut polemiikkia. Hevostila on selittänyt myöhemmin, että teini-ikäisen pojan julkaisema video ei edusta yhtiön arvoja. Hampton Water on lopettanut yhteistyön kyseisen paikan kanssa.

– Ymmärrän, että on painorajoituksia, enkä koskaan haluaisi satuttaa hevosia, mutta tapa jolla minulle puhuttiin ja naurettiin sekä yleisesti kohdeltiin. Se, mitä koin henkilökohtaisesti, osoitti ainoastaan sen, että minua ei haluttu sinne painoni vuoksi, Bader myöhemmin kirjoitti Instagramin tarinoihin.

@remibader #duet with @broudy.keogh ♬ original sound