Martina Aitolehdelle ikävä vastoinkäyminen: ”Onneks menin ajoissa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvinvointivalmentaja ja urheilija Martina Aitolehti on valmistautumassa Iron Man -kilpailuun Frankfurtissa. Naisen mukaan hänen Nala-koiransa on nyt sairastunut vakavasti. Koiralla on kohtutulehdus.

– Hänellä on kohtutulehdus ja tyttö leikataan huomenna. Vähän jännitystä lisää näihin päiviin, Aitolehti kirjoittaa Instagramin tarinoihin.

– Huh huh, mä sanon tätä elämää. Onneks menin ajoissa eläinlääkäriin tutkituttamaan Nalan. Muuten olis tullut ikävä puhelu ens viikolla Saksaan, hän jatkaa ja kertoo huomanneen koiran oireet pissailusta ja tiputtelusta, vaikka sen yleisvointi onkin normaali.

Martina Aitolehti kertoi äsken valmistautuvansaIron Man -kilpailuun yksin. Hänellä on 26. kesäkuuta edessä lajin täysipitkä matka, eli 3,8 kilometriä uintia, 180 kilometriä pyöräilyä ja 42 kilometriä juoksua.