Ihmisille kehiteltiin oma koiranvuode

Koti & Asuminen · Tim Isokivi

Tekeekö koskaan nukkua päiväunet koiranvuoteessa? Monet koirille tarkoitetut pedit ovat ihmiskäyttöön liian pieniä, mutta nyt ongelmaan on kehitelty ratkaisu.

Plufl on ihmisille suunnattu isokokoinen koiranvuode. Viskoelastisesta vaahdosta valmistettu vuode on varustettu paksuilla tyynyreunoilla ja pehmeällä keinoturkipeitteellä. Yliopisto-opiskelijoiden Noah Silvermanin ja Yuki Kinoshitan kehittelemälle pedille kerätään parhaillaan vaaroja IndieGoGo-palvelussa. Vuonna 2023 myyntiin tuleva ihmisten koiranvuode maksaa halvimmillaan 400 dollaria, eli noin 380 euroa.

– Pluflin inspiraationa toimi klassinen koiranvuode. Se on suunniteltu vähentämään stressiä ja ahdistusta tarjoamalla tilan, jossa voit levätä, kerätä voimia ja tuntea itsesi nuoremmaksi, tuotetta kuvaillaan.