Taas yksi Game of Thrones -spinoff suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittitähti Kit Haringtonin näyttelemä Game of Thrones -hahmo Jon Snow, eli Jon Nietos, saattaa tehdä paluun televisioruutuihin. HBO:n on paljastettu suunnittelevan hahmolle omaa spinoff-sarjaa.

Suunnitteilla oleva sarja seuraisi Jon Snow’n edesottamuksia Game of Thronesin tapahtumien jälkeen. Mikäli sarja etenee tuotantoo, palaa Kit Harington The Hollywood Reporter -lehden mukaan hahmon rooliin. Sarjan jälkeen näyttelijä on nähty muun muassa Marvelin Eternals-elokuvassa.

Ensimmäinen Game of Thronesin spinoff-sarja House of the Dragon alkaa HBO:lla 21. elokuuta 2022. Suunnitteilla ovat myös muun muassa George R.R. Martinin kirjojen maailmaan sijoittuvat sarjat 10 000 Ships, 9 Voyages ja Dunk and Egg. Jon Snow -sarja on ensimmäinen suunnitteilla oleva Game of Thronesin spinoff, joka sijoittuisi sarjan tapahtumien jälkeiseen aikaan.