Zendaya katkaisi siivet raskaushuhuilta – taustalla fanin TikTok-pila

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euphoria-sarjasta ja Spider-Man -elokuvista tunnettu Zendaya on päätynyt raskaushuhujen kohteeksi. Tähden huhuttiin odottavan lasta poikaystävänsä, Spider-Man -vastanäyttelijä Tom Hollandin kanssa TikTokissa levinneiden videoiden vuoksi.

TikTok-videoilla näytti siltä, kuin Zendaya olisi jakanut Instagramissa ultraäänikuvia syntymättömästä lapsesta. Zendaya katkoi myöhemmin huhuilta siivet Instagram-tarinassaan.

– Katsokaa, tämän takia pysyttelen poissa Twitteristä. Ihmiset vain keksivät asioita ilman syytä viikottain, Zendaya totesi.

TikTokissa levisi myös muokattu kuva, jossa Zendayalle oli photoshopattu raskausvatsa. Viraalina levinneet videot ja kuvat ovat osa Krissed-nimellä tunnettua sometrendiä, jossa katsojia yritetään huijata tekaistuilla tarinoilla.