Mikä poseeraus! Katariina Souri julkaisi ennennäkemättömän Playboy-kuvansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen kirjailija ja taiteilija Katariina Souri on intoutunut muistelemaan menneitä sosiaalisessa mediassa. 53-vuotias tähti jakoi Instagramissa vanhoja kuvia, joiden joukossa oli Playboy-lehden kuvaussessioista peräisin oleva otos. Stefano Sartarellin ottamassa kuvassa hän poseeraa yläosattomissa uima-altaalla.

– Anteeksi, palaan muistojen polulle. Tämä on testikuva Playboy-lehteä varten noin 35 vuoden takaa, Souri kirjoitti.

Souri nähtiin vuonna 1988 Playboy-mallina yhtenä ensimmäisistä suomalaisista. Hän oli joulukuun 1988 Playmate of the Month.

Tähti julkaisi myös kuvan Keravalla sijainneen sisähuvipuisto Planet FunFunin avajaisista vuonna 1992. Huvipuiston baarissa toisinaan työskennellyt Souri kuvailee työtä rankimmaksi koskaan. Lisäksi hän jakoi kuvia levyjensä kansista musiikkiuraltaan 1980-luvulta.

– On sitä musaakin tehty! Mulla ei kyllä koskaan ollut lauluääntä. Sävelkorvaa ja rytmitajua kyllä, Souri kirjoitti kuvatekstissä.