Marika Fingerroos palvoi aurinkoa biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Fingerroos jakaa usein upeita poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän kertoi joutuvansa näkemään todella vaivaa kurviensa eteen.

Nyt kesällä Marikalla on kuitenkin mitä esitellä, ja niin hän on tietenkin myös tehnyt. Sosiaalisessa mediassa kurvitar esittelee nyt auringonpalvontaansa ja tietenkin hänen kurvinsa ovat otoksessa pääroolissa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.