Ozzy Osbourne pääsi sairaalasta: ”Toipuu parhaillaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ozzy Osbourne oli maanantaina isoksi ja hänen loppuelämänsä määrittäväksi kuvaillussa leikkauksessa. 73-vuotias rocktähti kotiutettiin sairaalahoidosta tiistaina.

Ozzylle suoritettiin haastava leikkaus, jossa hänen niskassaan jo valmiiksi olleet ruuvit poistettiin ja asetettiin uudelleen. Page Six -sivuston mukaan tähti poistui sairaalasta tiistaina pyörätuolissa, mutta nousi itse hoitajan avustajana autoon. Ozzyn vaimo Sharon jakoi tilannepäivityksen tähden tilasta Instagram-tarinoissaan.

– Perheemme kiittää valtavasta rakkauden ja tuen määrästä Ozzyn jouduttua leikkaukseen. Ozzy voi hyvin ja toipuu parhaillaan! Teidän rakkautenne merkitsee hänelle kaikkea, Sharon kirjoitti.

Ozzyn niskaan asennettiin yhteensä 15 ruuvia vuonna 2019 hänen kaaduttua vakavasti. Onnettomuus pahensi vammoja, joista tähti kärsi mönkijäonnettomuudessa vuonna 2003. Ozzy on ollut viime vuosina runsaasti otsikoissa terveytensä vuoksi, sillä esimerkiksi vuonna 2020 hänellä diagnosoitiin Parkinsonin tauti.