Popkaunottaren illalle yllätyskäänne – kosinta rannalla auringonlaskussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hänestä tuli nopeasti yhtyeen tunnetuin tähti seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa.

Jalkapalloilija Alex Oxlade-Chamberlainin kanssa pitkän seurustellut Perrie on nykyisin kihloissa, kun Alex polvistui perjantai-iltana rannalla ja kosi häntä. Edwards julkaisi ihastuttavasti tilanteesta kuvasarjan sosiaaliseen mediaan.

27-vuotiaan Perrie Edwardsin edellisestä julkaisusta ehti kulumaan jo 11 viikkoa ennen kuin tähti päätti nyt lopettaa somehiljaisuutensa. Viime viikkojen aikana nainen näyttää nauttineen olostaan bikineissä ja laulaneen studiossa. Julkaisun viimeisellä sivulla nähdään ilahduttava video, jossa tähti ohjaa lemmikkiään läpi hauskan esteradan.