Rosanna Kulju lomatunnelmastaan: ”En voi sanoin kuvailla kuinka raskasta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Helsinki -kauneuskilpailusta yrittäjäksi ja sosiaalisen median vaikuttajaksi ponnistanut Rosanna Kulju on kamppaillut mielenterveysongelmien kanssa. Nainen on lomaillut Espanjan Malagassa, mutta lomapuitteista ja mallikuvista huolimatta hän valittaa elämänsä olevan onnetonta.

– Joskus mä mietin että paljon yksi ihminen pystyy kantamaan paskaa? Masennuksen läpikäyneenä ja siitä parantuessa mietin paljon tätä asiaa. Maailma on heittänyt mun päälle niin paljon paskaa viimeisten kuukausien aikana etten voi sanoin kuvailla kuinka raskasta on vastaanottaa vielä laidallinen lisää, Kulju kirjoittaa Instagramissa, mutta ei avaa tarkemmin ongelmiensa juurisyitä tai siten, miten ne voisi korjata

Tosiasiahan on se, että ihminen ei voi ennalta päättää elämänsä kulkua, mutta hän voi vaikuttaa omaan suhtautumiseensa ongelmiin liittyen. Rosanna Kulju haaveilee mutkattomasta elämästä ja onnellisuudesta. Synkeän jakson aikana voi olla vaikea nähdä valoa tunnelin päässä, vaikka varmasti sitäkin on olemassa ainakin jollain tasolla.

– Jumala antaa sen verran mitä pystyy kantamaan on se sanonta.. En vaan tiedä enää onko se oikeasti totta. Kuinka paljon oikeasti pitää kestää ennen kuin on mun aika olla onnellinen.