StaraTV: Haastattelussa Maiki – kesähitin Minä, Santtu ja Jack tekijä

StaraTV StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomen kesähittien kärkikaartiin todennäköisesti kesällä 2022 nousee Maiki-artistin uusi single Minä, Santtu & Jack. Massiivista hittipotentiaalia sisältävä kappale vetoaa suomalaiseen mielenlaatuun rennolla bileteemalla ja ronskilla tarinallaan. Stara tavoitti Maikin haastatteluun heti kappaleen kuulsemisen jälkeen, kun sille oli kertynyt Spotifyssä 4 700 kuuntelua. Tässä on vahva veikkaus kesähitiksi 2022.

Haastattelussa Maiki kertoo muun muassa miten päätyi alunperin musiikin pariin ja miten hän on ehtinyt olla mukana jo useiden hittien tekemisessä. Artisti on ehtinyt myös keikkailla jo vuosien ajan eri artistien kanssa, ja tähän soolosingleen mukaan lähti myös hittinikkari Poju. Maikin kappaleet ovat jo aiemmin niittäneet menestystä peräti viiden platinalevyn verran. Voit kuunnella kappaleen tästä alta.