YleX Aamun juontajat vaihtuvat – Viki ja Köpi jättävät jäähyväiset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu YleX Aamu -aamuohjelma kokee tänä kesänä muutoksia. Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio lopettavat ohjelman juontamisen, ja heidän tilalleen ilmestyy uusia kasvoja.

Viki ja Köpi juontavat YleX Aamua viimeistä kertaa perjantaina 1. heinäkuuta 2022. Viimeinen lähetys toteutetaan Helsingin Tavastia-klubilla liveyleisön edessä. Suosikkijuontajat alkavat tekemään uutta ohjelmaa, jota esitetään tulevaisuudessa Yle Areenassa.

Uusina juontajina aamuohjelmassa 1. elokuuta alkaen toimivat Jenni Poikelus, Jere Pehkonen ja Mika Parikka. He ovat tulleet tunnetuksi YleX Iltapäivä -ohjelmasta.

Poikelus, Pehkonen ja Parikka ovat YleX:n kuuntelijoille tuttuja ja helposti lähestyttäviä juontajia, joiden kanssa herääminen on helppoa ja viihdyttävää. Vuosien treenaus iltapäivässä on hionut PPP:tä yhteen, ja nyt ohjelma pääsee kunniakkaalle paikalle aamuun, YleX:n kanavapäällikkö Hanne Kauton kertoo Ylellä.