Ireland Baldwin niukoissa biksuissa: ”Se määrä aurinkorasvaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alec Baldwinin ensimmäinen lapsi, 26-vuotias Ireland Baldwinin on luonnonlapsi, joka on muun muassa ilmoittanut, ettei hän välitä juurikaan uusperheen uusista sisaruksistaan. Hän keskittyy mieluummin vain omaan elämäänsä asuessaan Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa.

Äskettäin alastomana sosiaalisessa mediassa poseerannut julkkiskaunotar on nyt esitellyt vartaloaan melko niukoissa biksuissa ja samalla todennut käyttäneensä jo nyt melkoisesti aurinkovoidetta lomareissullaan.

Äskettäin Ireland paljasti ikävän tapauksen, joka hänelle tapahtui kylpyhuoneessa. Hän oli nimittäin sheivaamassa alapäätään, kun viilsi vahingossa klitorikseensa. Suihkun lattialle valuvaa verta katsellessaan hän päätti, että sheivaukset saavat loppua hänen osaltaan tähän ja jatkossa hän antaa karvoituksensa kasvaa. Laser-karvanpoistoon hän on kertomansa mukaan liian herkkä. Ireland Baldwin on Alecin ja Kim Basingerin tytär.