Katie Price rikkoi lähestymiskieltoa – aikoo lomalle vaikka vankila uhkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Katie Pricella ja entisellä aviomiehellä Kieran Haylerilla on kaksi yhteistä lasta. Katie Price on saanut viiden vuoden pituinen lähestymiskiellon Haylerin nykyistä vaimoa, Michelle Pentecostia kohtaan. Povipommi rikkoi kieltoa ja hän saattaa saada asiasta tuomion.

The Sun kertoo Price rikkoneen lähestymiskieltoa lähettämällä tekstiviestin Pentecostille. Häntä saattaa uhata jopa viiden vuoden pituinen vankeustuomio. Povipommi ei ole asiasta moksiskaan, vaan pakkailee tyytyväisenä tavaroitaan tulevaa ulkomaan matkaa varten. Lähipiiri kertoo, että 44-vuotias glamourmalli suunnittelee reissua on-off -kihlattunsa Carl Woodsin kanssa, eikä hän aio mennä kaltereiden taakse.

– Hän luulee kävelevänsä oikeudenkäynnin jälkeen vapaana aivan kuten kaikki muutkin kerrat, sisäpiiristä kerrotaan viitaten naisen aiempiin tuomioihin rattijuoppouteen ja huumeiden käyttöön liittyen.

Katie Price on asianajajineen vedonnut tekstailussa omiin mielenterveysongelmiin. Asia käsitellään oikeudessa perjantaina 24. kesäkuuta. Tuomio määrittelee sen, lähteekö hän kihlattunsa kanssa ulkomaille.