Josie Canseco järjesti biksuparaatin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Nyt Josie on järjestänyt sosiaalisen median seuraajilleen näyttävän biksuparaatin, jossa hän esittelee useita eri asuvalintoja. Osa niistä todella niukkoja. Hänen seuraajansa ovat syystäkin innoissaan upean mallikaunottaren kuvakoosteesta.

Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.