Martha Stewart ja Snoop Dogg myöntävät: ”Olemme enemmän kuin kaveruksia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lifestyle-guru Martha Stewart ja räppäri Snoop Dogg ovat pitkäaikaisia ​​liikekumppaneita. Kaksikko on myös nähty mukavissa tunnelmissa keskenään useaan eri otteeseen. Ihmiset ovatkin uteliaana kyselleet, ovatko he enemmän kuin liikekumppaneita? Ovatko he jopa enemmän kuin kaveruksia?

Vastaus on: kyllä. He ovat parhaita ystäviä, eli bestiksiä. Snoop Dogg oli Martha Stewartin haastateltavana naisen podcastin ensimmäisessä jaksossa. Martha pyysi Snoopia kertomaan omin sanoin heidän ystävyydestään, koska kaikki sitä aina kuitenkin kysyvät.

– Olen aina sanonut, että olemme parhaita ystäviä. Siinä on suuri ero, Snoop sanoi The Martha Podcastissa.

Martha on jopa tavannut Snoopin äidin Beverlyn. Räppäri huomautti ohjelmassa, että hänen viime vuonna menehtynyt äitinsä oli valtava Martha-fani. Lisäksi Martha on omaksunut Snoopin tyyliä omassa pukeutumisessaan, koska pitää miestä parhaiten pukeutuvana räppärinä.