Michael Monroe sai lahjaksi Motörhead-tähden tuhkaa sisältävän luodin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hanoi Rocksista tunnettu suomalaismuusikko Michael Monroe on saanut harvinaislaatuisen ja merkittävän lahjan. Hänelle lahjoitettiin luoti, joka sisältää edesmenneen Motörhead-tähti Lemmy Kilmisterin tuhkaa.

Michael Monroe jakoi kuvan luodista ja Motörheadilta saamastaan kirjeestä Instagramissa. Kirjeessä Monroen kerrotaan kuuluvan niihin harvoihin ihmisiin, jotka ovat saaneet kunnian vastaanottaa muistoesineen.

– Sain juuri äärimmäisen erityisen ja koskettavan lahjaluodin, jonka sisällä on Lemmyn tuhkia. Lemmy on luonamme tänä iltana, Monroe kirjoitti.

– Tiedämme kaikki Lemmyn tunteneen monia ihmisiä, mutta hän piti vain harvoja ystävinä ja vielä harvempia perheenään. Haluamme jakaa hänelle pienen osan häntä, sillä kuuluit niihin ihmisiin joita Lemmy piti perheenään, kirjeessä luki.

Lemmy Kilmister mehetyi syöpään joulukuussa 2015. Uutisoimme viime vuonna tähden tuhkia sisältäneistä luodeista, joita oli tuolloin lahjoitettu ainakin musiikkijuontaja Riki Rachtmanille ja Ugly Kid Joe -yhtyeen laulaja Whitfield Cranelle. Edesmennyt rocklegenda oli ennen kuolemaansa toivonut, että tuhkalla täytetyt luodit jaettaisiin hänen läheisimmille ystävilleen.

 

https://www.instagram.com/p/CfHLrWqMIkb/