Pikkupojat viiltelivät kuorma-auton pressuja puukolla – typerä temppu kostautui

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi on huomannut kesäloman saaneen lapset lyömään viisaat päät yhteen myös Päijät-Hämeessä. Juhannusviikolla partioineet poliisit ovat raportoineet alaikäisten tekemistä rikoksista, mutta yhden teon kohdalla voidaan puhua jo vakavammasta asiasta. Alakouluikäisillä pojilla oli ollut leikeissään puukko mukana.

– Kaksi alle 10-vuotiasta poikaa jäi kiinni vahingonteosta Hollolassa Keskuskujalla kello 20:00 aikaan illalla. Pojat olivat saaneet päähänsä viillellä pysäköitynä olevan kuorma-auton lavan sivupressuja puukolla rikki, Hämeen poliisilaitokselta kerrotaan.

lkopuolinen henkilö oli havainnut teon ja ilmoitti siitä poliisille. Pojat eivät ole rikosoikeudellisesti vastuussa teosta, koska ovat alle 15-vuotiaita. Vanhemmat ja lastensuojelu jatkavat poikien asian käsittelyä. Vahingot he joutuvat kuitenkin korvaamaan.