Veronica Verho upeassa lomakuvassa – biksuissa veneretkellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tubettajana, radiojuontajana ja Love Island Suomi -ohjelman juontajana tunnettu Veronica Verho ilmoitti alkuvuodesta jättävänsä työt radiojuontajana ja sittemmin selvisi, että hänet nähdään Huippumalli haussa -ohjelman juontajana suositun sarjan tehdessä paluun Suomen versiona.

Nyt Veronica Verho on poseerannut itsekin mallina lomallaan, jossa hän nautiskeli antaumuksella veneretken upeista maisemista vihreisiin biksuihin pukeutuneena. Samalla hän toivottaa monien muiden julkkistähtien tavoin seuraajilleen hyvää juhannusta.

Suomen huippumalli haussa -ohjelman suomalaisen version viimeisin ja kuudes tuontatokausi esitettiin Liv-kanavalla vuonna 2017. Ohjelman uutena päätuomarina toimii Saara Sihvonen, joka oli mukana kilpailemassa ohjelman kolmannella tuotantokaudella vuonna 2010. Sittemmin maailmanlaajuista uraa tehnyt tähti sijoittui ohjelmassa toiseksi.