Sara Forsberg alastomana laiturilla – perisuomalainen kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille Smoukahontas-kielinaisena alunperin tunnetuksi tullut Sara Forsberg osallistui taannoin Atlantin yli -realitysarjaan, jossa joukko julkisuudesta tuttuja suomalaisia purjehti Atlantin valtameren yli. Reissu oli odotetusti ikimuistoinen kokemus kaikille mukana olleille.

Nyt Sara on tehnyt saman minkä todella moni muukin suomalainen, eli nauttinut juhannuksen historiallisista hellekeleistä alastomana laiturilla. Tarina ei kerro pulahtiko Forsberg myös uimaan samassa asussa, mutta moni muu on niin viikonlopun aikana tehnyt. Kuvansa yhteydessä kaunotar toivottaa hyvää juhannusta.

Kolme viikkoa kestäneellä Atlantin yli -purjehduksella olivat Sara Forsbergin lisäksi mukana myös yrittäjä ja ex-malli Anne Kukkohovi, Duudsonit-tähti Jarno Laasala, Laulaja Pete Parkkonen ja huippukokki Michael Björklund. Kapteenina toimi sarjan toiselta kaudelta tuttu Joel Harkimo. Tuotantokausi nähdään televisioissa ensi syksynä.