Anne Kukkohovi tulikuumana bikineissä: ”Sorrynotsorry”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina kuuluisaksi tullut Anne Kukkohovi tunnetaan myös televisiotähtenä, joka on vuodesta 2017 saakka juontanut Koko Suomi leipoo -sarjaa. Viime aikoina hän on ihastuttanut alati kasvavaa joukkoa someseuraajia myös kauniilla poseerauksillaan.

Juhannuksena Anne Kukkohovi poseerasi upeassa otoksessa, jossa hänet nähtiin nauttimassa kesätunnelmasta mustassa uimapuvussa. Hieman yllättäen erään suomalaisen sanomalehden päätoimittaja ryhtyi kritisoimaan Anne Kukkohovin ja monien muiden julkkiskaunottarien sosiaalisessa mediassa jakamia paljastavia kuvia.

Anne iskee nyt saman tien tyylikkäästi takaisin, sillä hän julkaisi someseuraajiensa iloksi vielä edellistäkin paljastavamman valokuvan, jossa nautiskelee kesästä upeissa biksuissa. Poseerauksensa yhteydessä hän totea hashtagilla ”sorrynotsorry”, joka lienee osoitettu suoraan kuvista kritiikkiä antaneelle päätoimittajalla. Syystäkin.