Britney Spearsin exä pysyy vankilassa – yritti päästä Britneyn makuuhuoneeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spears meni kesäkuussa naimisiin Sam Asgharin kanssa, mutta häitä varjosti raju välikohtaus. Tähden ex-aviomies Jason Alexander pidätettiin hänen tunkeuduttua luvatta hääpaikalle. Oikeus on määrännyt Alexanderin pysymään vangittuna.

Jason Alexanderia syytetään rikollisesta vainoamisesta. Page Six -sivuston mukaan oikeudessa kuultiin maanantaina Spearsin turvahenkilöä, joka todisti Alexanderin tunkeutuneen tähden kotiin häävalmistelujen aikana. Alexander oli yrittänyt sisään Spearsin makuuhuoneeseen, jossa tähti oli tietämättä mitä ulkopuolella tapahtui.

Alexanderin puolustusasianajajan mukaan ei ollut todisteteita siitä, että ex-aviomies olisi halunnut vahingoittaa Spearsia. Tuomari kuitenkin piti syytettä rikollisesta vainoamisesta oikeutettuna, sillä Alexander oli jo valmiiksi ehdonalaisessa vapaudessa. Häntä syytetään hääepisodin jäljiltä myös luvattomasta tunkeutumisesta, ilkivallasta ja pahoinpitelystä.

Mikäli Jason Alexander tuomitaan rikollisesta vainoamisesta, saattaa häntä odottaa viiden vuoden vankeusutomio. Hän ja Britney Spears olivat naimisissa 55 tunnin ajan vuonna 2004. Alexander tuomittiin tammikuussa nimeämättömän naisen vainoamisesta vuoden ehdonalaiseen rangaistukseen.