Wolt tarjoaa maksullista jäsenyyttä: ”Voisi verrata Netflixiin”

Digi Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruoan ja päivittäistavaroiden kotiinkuljetuspalvelu Wolt aloittaa kuukausimaksullisen jäsenpalvelun. Wolt+-nimisen palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa. Wolt+ lanseerataan Suomessa ensimmäisenä Tampereella.

Palvelu on jo kokeiltavissa osalla käyttäjistä myös Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Ilmaiseen kokeilujaksoon valitaan noin puolet kaupunkin Wolt-käyttäjistä, ja siihen on mahdollista päästä myös asiakkaan omasta toiveesta.

Kiinteän kuukausimaksun etuihin kuuluu ilmainen kuljetusmaksu 2,5 kilometrin etäisyydellä olevista ravintoloista ja kaupoista. Ilmainen kuljetus koskee ravintoloissa yli 12 euron tilauksia ja ruokakaupoissa yli 25 euron tilauksia.

– Maksamalla kuukausimaksun asiakas pystyy tilaamaan Tampereella yli sadasta ravintolasta ja kaupasta puolen tunnin kotiinkuljetuksella ilman kuljetusmaksua. Tätä uutta jäsenpalvelua voisi verrata vaikkapa Netflixiin, kertoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski tiedotteessa.