Nyt se on varmaa! Sanni ja Shirly Karvinen seurustelevat – hempeitä pusukuvia someen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Sanni ja juontaja Shirly Karvisen suhde on ollut runsaasti esillä mediassa, vaikka pariskunta on itse ollut asiasta vaitonainen julkisuudessa. Nyt tähdet ovat kuitenkin Pride-viikon kunniaksi jakaneet ensi kertaa yhteiskuvia Instagram-seinillään. Julkaisuissa he puhuvat avoimesti rakkaudestaan toisiaan kohtaan.

– Mun rakkaus. Sun kanssa elämässä on enemmän naurua, seikkailua ja rauhaa. Ihanaa Pride-viikkoo ihan kaikille! Seistään tänäkin vuonna yhdenvertaisuuden puolella, ylpeesti just sellasina ku ollaan. Rakkaus on elämän pointti ja se kuuluu jokaiselle, Sanni kirjoitti Instagramissa.

– Kiitos, että saan kulkea tätä elämää sun kanssa. Rakastan sua. Ihanaa Pride-viikkoa kaikille. Juhlitaan rakkautta toisiamme ja ennen kaikkea itseämme kohtaan, Shirly kirjoitti.

Kuvat keräsivät nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja suuren määrän ihastuneita kommentteja niin muilta julkisuuden henkilöiltä kuin perustallaajiltakin. Suomalaistähtien suhteesta on huhuttu jo vuodesta 2020 lähtien, mutta tähän saakka pariskunta on pitänyt rakkautensa poissa valokeilasta.