Suomen vuoden 2021 soitetuimmat kappaleet paljastettiin – kotimaisten ykkössijalla Lauri Tähkä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teosto on paljastanut, mitä kappaleita Suomessa soitettiin viime vuonna eniten radiosta, televisiosta ja live-esityksitä saatujen esitysraporttien perusteella. Suomalaisista soitetuin kappale oli Lauri Tähkän Aavikko.

Tähkän, Tido Nguyenin ja Tiina Vainikaisen kirjoittama Aavikko keräsi esitystietojen mukaan yhteensä 6 624 soittokertaa. Enemmän soittokertoja keräsivät vain kanadalainen The Weeknd kappaleella Save Your Tears ja brittiläinen Ed Sheeran kappaleella Bad Habits. The Weeknd sai 9 995 soittokertaa ja Sheeran 8 244 soittokertaa.

Listan toiseksi korkeimmalle noussut suomalaiskappale oli Haloo Helsingin Piilota mun kyyneleen viidennellä sijalla. Kärkikymmenikössä olivat myös Ellinooran Dinosauruksii ja Kaija Koon Taipumaton. Ylen radiokanavien soitetuin kappale oli Blind Channelin Dark Side, kun taas kaupallisissa radioissa The Weekndin Save Your Tears soi eniten.

Blind Channel nousi ensimmäiselle sijalle myös Spotifyn soitetuimpien listalla. Youtuben suomalaisten keskuudessa soitetuin kappale vuonna 2021 oli pulestaan Portion Boysin Vauhti Kiihtyy, jossa vierailevat Matti ja Teppo.