Josie Canseco heruttelee – housut putosivat kesken kuvausten?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Tällä kertaa Josie nähdään poseeraamassa upeissa kuvissa, joista toisessa häneltä ovat olohousut valahtaneet alas ja paljastaneet jalassa olevan biksujen alaosan. Kyseessä oli tuskin vahinko, sillä Canseco esittelee nykyisin työkseen erilaisia biksumallistoja.

Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.